Amnesztiát száműzött vágyainknak! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Amnesztiát száműzött vágyainknak!

Amnesztiát száműzött vágyainknak!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.


Amnesztiát száműzött vágyainknak! - Műhelysorozat a Feldmár Intézetben

Az útnak induló gazda hivatja szolgáit. Az első szolgájára öt tálentumot bíz, a másodikra  kettőt, a harmadikra pedig egyet, kinek-kinek képessége szerint. Hazatérése után számonkéri őket: ki mihez kezdett a rá bízott értékekkel? Az első szolga használta a rábízott vagyont, és megduplázta azt. Hasonlóképpen járt el a második is. A harmadik viszont egyszerűen elásta a pénzt, és számadáskor is csak egyetlen tálentumot tud felmutatni.

Ez a műhely lehetőséget kínál arra, hogy egy kötetlen beszélgetéssorozat során megvizsgáljuk, hogyan hasznosítjuk mi a ránk bízott képességeket? Mennyire tudatosan követjük vágyainkat?

Legbelsőbb vágyainkat követni nem veszélytelen. Odaadást igényel, feltárulkozással jár, sokszor kényelmetlen is lehet, és magában rejti a sebezhetőség veszélyét.  Mégis azt valljuk: megéri.

Feldmár András „Akarat és odaadás” című könyvében arra bíztat, adjunk amnesztiát száműzött vágyainknak. Adjuk oda magunkat a minket foglalkoztató témáknak és embereknek, vessük ki bátran hálónkat, majd vizsgáljuk meg, mivel gazdagodtunk.

A műhelyt Ármos Lóránd író, coach vezeti. A beszélgetés során a résztvevők betekintést nyernek az alkotás folyamatába, és megízlelhetik az alkotói léttel járó sikereket és kétségeket is. Az elhivatottabbakat cselekvésre, közös alkotásra buzdítjuk. A havi rendszerességgel megrendezésre kerülő műhelyek során megismerhetjük egymást munkásságát, tapasztalatait, és alkalomról alkalomra együtt élhetjük át a közös alkotás örömét.
Az egyes alkalmak témái lazán kapcsolódnak egymáshoz, így ezek külön-külön is látogathatóak.

Részvételi díj: 7900 Ft/alkalom

Bérlet: 35500 Ft

Mindannyiunk táskában rejlik egy-két elfeledett tálentum. Itt az ideje kifényesíteni őket!

Szeretettel várunk!
Feldmár Intézet

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás