Laikus Etika Csoport (LECSO) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Laikus Etika Csoport (LECSO)

Laikus Etika Csoport (LECSO)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

LECSO (LAIKUS ETIKA CSOPORT)

6-10 ember körben ülve beszélgetünk arról, mi fontos, nehéz nekünk az emberi bánásmóddal kapcsolatban a hétköznapokban. Család, párkapcsolat, munkahely, egyedüllét. Gyere és légy része Te is a csoportnak!

Mit engedsz meg magadnak, mit engedsz meg másoknak? Hogyan szereted, ha veled bánnak? Te hogy bánsz másokkal? Miért lehet fontos egyáltalán, hogy jól bánjunk egymással? 

Ha érdekelnek ezek a kérdések, ha szeretnél másokhoz kapcsolódni, a gyakorlatban praktikus dolgokat megtanulni, gyere el a csoportba és tanuljunk együtt, egymástól. A LECSO-n arról beszélgetünk, kinek mi fontos, nehéz, új, szomorú, dühítő vagy örömteli azzal kapcsolatban, ahogyan a környezetünkben élő emberekkel, vagy éppen tőlük elszeparálódva élünk.

Az alkalmazott etika jelen van életünk minden pillanatában, hisz minden döntésünket saját etikánk határozza meg. Ez az etika nem más, mint hogy hogyan bánunk egymással. De hogyan válasszuk ki, milyen etika szerint éljünk? 

A témát mindig az éppen ott lévő emberek (6-10 fő), a csoport alakítja, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet és érdemes (be)csatlakozni. 

A csoport havonta egyszer, péntek este ül össze a Feldmár Intézetben, 18-21 óráig.
A foglalkozás díja: 6.000 forint / alkalom 

További információk a csoportról:
https://www.facebook.com/events/254668878593120/

 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás