Agymosó: Herczog Mária és L. Ritók Nóra | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Agymosó: Herczog Mária és L. Ritók Nóra

Agymosó: Herczog Mária és L. Ritók Nóra
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

AGYMOSÓ - beszélgetéssorozat a Feldmár Intézet szervezésében minden hónap utolsó hétfőjén a Feldmár Intézetben

KIÉ A GYEREK, KIÉ A FELADAT, KIÉ A FELELŐSSÉG?

HERCZOG MÁRIA közgazdász, családszociológus, gyermekvédelmi szakértő és L. RITÓK NÓRA művészetpedagógus, a berettyóújfalui Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója beszélget.

Időpont: 2017. április 24. 19:00-21:00
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., 15-ös kapucsengő

JEGYÁR: Április 23-ig: 2.300 HUF
Április 24-én és a helyszínen: 3.300 HUF

Lehet egy rendszer (pl. a börtönök) drágák és emberségesek, olcsók és emberségesek, olcsók és embertelenek vagy drágák és embertelenek. Miért és honnan alakul ki, hogy nem számolnak nálunk, például egy fogvatartott szabadulás előtti és utáni reintegrációja sokkal olcsóbb a költségvetésnek, mint ha néhány héten belül visszakerül és újra a börtönben kell tárolni. Ezen nem sokat javít, ha dolgozik a börtönben és az sem, ha drágán veszi a börtönben a telefon perceket és a cigit. Vagy miért nem gondolkodunk úgy mint a kaliforniai kormányzó, aki a fű jövedéki adó tartalmát és a dekriminalizációs hasznot nézi, amikor engedélyezteti és nem azt, hogy sokaknak rossz véleménye van a fűről. Ő republikánus egyébként, tehát konzervatívnak mondható.

Kinek mi a dolga, felelőssége a gyerekek jóléte és jólléte terén, és miért érné meg a közösségnek, államnak "befektetni" a gyerekekbe és nem a családokat űzni, hajszolni, vádolni?

További információk az AGYMOSÓ-ról: A Feldmár Intézet havonta megrendezésre kerülő rendezvénysorozata azzal a céllal jött létre, hogy érzékeny témákról cseréljenek eszmét olyanok, akikre sokan figyelnek. Nem egyetértőket, hanem együtt gondolkodókat hívunk meg, abban a reményben, hogy együtt kisütünk valamit, ami reményt adhat nekünk. A rendezvénysorozat egyben előkészítése a nyáron megrendezendő PszichFiloExponak. Lehet jobb?

Szeretettel várunk!

Feldmár Int

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás