Kreatív írás szeminárium - Feldmár Intézet | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Kreatív írás szeminárium - Feldmár Intézet

Kreatív írás szeminárium - Feldmár Intézet
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

KREATÍV ÍRÁS

„Vad, viharos éjszaka dühöngött Skócia nyugati partjai fölött. Ezen történetünk szempontjából ugyan ennek különösebb jelentősége nincsen, miután történetünk nem Skócia nyugati partjain játszódik, hanem Írország keleti partjain. De azért ott is elég rossz idő volt.” Stephen Leacock: Gertrud, a nevelőnő (Fordította Karinthy Frigyes)

A szeminárium célja nemcsak a jelentkezőkben szunnyadó prózaíró felébresztése a szövegalkotási játékokkal, hanem a kreatív olvasás, a közös szöszölés is. Az önkényesen kiválasztott inspiráló idézetek kegyetlen kivesézésével és egymás írásainak tapintatos elemzésével lelkes műhelymunkát szeretnénk. „Mert az a fontos, hogy figyeljenek / Az emberek és jól érezzék magukat.” (Karinthy Frigyes: Nihil)

Lehetséges témák: címadás, leírás, a szerkesztés fázisai, a húzás jelentősége, hírek és álhírek írása, meseírás, nézőpontok és műfajok, blogírás.

Feltétel: a résztvevők minden alkalomra írnak a megadott feladatnak megfelelően egy rövid szöveget, amelyet legkésőbb 2 nappal az adott időpont előtt eljuttatnak a csoportvezetőnek és egymásnak. Bár a tematikának van egy belső logikája, az alkalmak nem épülnek egymásra, bármikor lehet csatlakozni. A konkrét témát mindig meghirdetjük.

A csoport kéthetente pénteken ül össze két órára a Feldmár Intézetben, 19-21 óráig. Az őszi félév dátumai: szeptember 22., október 6., október 20., november 3., november 17., december 1., december 15.

A szemináriumot Csontos Erika vezeti. Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
csontoserika@t-online.hu

Létszám: minimum 6 – maximum 12 fő
A foglalkozás díja: 3000 forint/alkalom
Bérlet (7 alkalmas): 18.000 forint

A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség!

Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás