Rétegződés workshop | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Rétegződés workshop

Rétegződés workshop
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Rétegződés workshop

A gyermekkor az első rétegek szimbóluma. Gyermekként sem tudjuk, mi lesz a legfölső, éppen aktuális réteg, mi a jelenünk, de visszanézve visszafejthetők. Nem létezünk egymás nélkül, mi és a rétegeink. A rétegek, akár az éveink száma, egymásra rakódnak. Nem feltétlenül látszik a legelső réteg, sőt, a legtöbb esetben egyáltalán nem. Mégis, e nélkül nincs második, harmadik, tehát egy lineáris építkezés valósul meg. Olykor átlátszik, néha csak átsejlik, vagy teljesen fed egy-egy réteg. Közben hatnak egymásra, párbeszéd kezdődik köztük, köztünk. Így egymást alakítják, formálják, menet közben változnak a dolgok. Számomra ettől is izgalmas a festészet. Soha nem tudom a legelején, mi lesz a végeredmény. Ha tudnám, el sem kezdeném.

A Rétegződés workshopon ennek a szellemében alkotunk..

További részleteke ITT:
https://goo.gl/forms/SFHxEDFtj5lNVXaD2

A workshopot Takács Máté, festő vezeti. Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen:
mate.takacs@gmail.com

Létszám: minimum 4 – maximum 10 fő
Időpont: 2017. október 22., 10:00-16:00
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

A foglalkozás díja 11.900 forint (9.900 forint+ 2.000 forint anyagköltség), amelynek befizetésével a Feldmár Intézet nonprofit programjait is támogatod.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás