Füstölőkészítő műhely a Feldmár Intézetben | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Füstölőkészítő műhely a Feldmár Intézetben

Füstölőkészítő műhely a Feldmár Intézetben
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Füstölőkészítő műhely

Per fumum - füstön át, innen ered a parfüm szó. Olyan illanékony, mint a füst. Most azonban nem parfümöt készítünk, hanem a lelked állapotát legjobban tükröző füstölőkeveréket, melynek hívószava, az ősz, a betakarítás, az összegzés. Te és az orrod fogják megmondani, mi kerüljön az összetevők közé, hogy az általad elkészített keverék még több energiát, és szépséget tudjon varázsolni a mindennapi életedbe - csak hagyatkozz rá! A műhely folyamán szó esik a térillatosítás különböző formáiról, a füstölés kultúrtörténeti és biológiai vonatkozásairól, az illatok pszichológiájáról és persze a csábításról is, amit a mai kor embere talán illatmarketinggé degradált. A legtöbb időt azonban a keverésnek szenteljük.

A műhely nem igényel semmilyen előképzettséget, elvégzése után viszont elkészítheted szeretteidnek is a saját keverékeiket.

A tréninget Lipovszky Csenge, a Scent Poetry illatesztétája vezeti. Felmerülő kérdéseiddel keresd bátran a következő e-mail címen: csenge.lipovszky@gmail.com

A RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS EGYÉB FIZETÉSI INFORMÁCIÓK MEGTALÁLHATÓK AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA, kérlek ne felejtsd el kitölteni a jelentkezéshez az űrlapot (oldal alján katt a "KÖVETKEZŐ" gombra):
https://goo.gl/forms/XzjMXc3ufNQHKbzh2


A helyszínen jegyvásárlásra nincs lehetőség.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás