Éljük túl a karácsonyt! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Éljük túl a karácsonyt!

Éljük túl a karácsonyt!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Éljük túl a karácsonyt! - Spirituális nap

Az Éljük túl a karácsonyt! – Spirituális nap egy oázis kíván lenni a karácsony előtti eszement készülődésben, segít, hogy fókuszálni tudj a lényegre és megtaláld a lelki békédet. És akkor talán kicsit többet sikerül megélned abból a varászlatból, amit keresel.

A nap folyamán gyakorlunk különféle meditációs technikákat: szemlélődés, sétálva meditálás. Elmélkedünk karácsony misztériumáról. Filozofálgatunk különféle hagyományok mestereinek (zsidó, keresztény, buddhista) írása kapcsán arról, hogyan tudjuk elkerülni az ünnepi melankóliát, hogyan tudunk jelen lenni az itt és mostban, hogyan tudunk időt ajándékozni magunknak. A nap különlegességeként Feldmár András is bejelentkezik hozzánk skypon és elmondja bölcs tanácsait ahhoz, hogy szerinte miként „Éljük túl a karácsonyt!”

Időpont: 2017. december 16., 10 és 17 óra között
Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35., kapucsengő 15.

A RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS EGYÉB FIZETÉSI INFORMÁCIÓK MEGTALÁLHATÓK AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA, kérlek ne felejtsd el kitölteni a jelentkezéshez az űrlapot (oldal alján katt a "KÖVETKEZŐ" gombra):
https://goo.gl/forms/uIzgTw9yUC0bAgdy2

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás