Kreatív Tervező workshop | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Kreatív Tervező workshop

Kreatív Tervező workshop
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kreatív Tervező workshop

“Mindenkire rá van bízva valami ezen a világon, valami nagyon fontos.” (Lázár Ervin)

A Kreatív Tervező workshopon inspiráló és támogató közegben gondolhatod át az aktuális élethelyzetedet. Zavartalan körülmények közt lelassulhatsz, felteheted majd megválaszolhatod magadnak a kérdést, hogy hogy vagy most? Mit szeretnél, mire vágysz? Ezután célokat tűzhetsz ki, és megtervezheted az oda vezető utat.

Hogy élmény legyen a tervezés, önismereti eszközöket használunk, alkotunk és beszélgetünk (az alkotás nem igényel különleges kézügyességet, mindenki számára könnyen elvégezhető feladat). Az alkalom végén kapsz egy általam tervezett alkotó-felületet, ami kreatív módon segít összegezni a vágyaid, céljaid, motivációid, erőforrásaid, és a lehetséges akadályok leküzdésére rendelkezésre álló támaszaid. Ezek vizuális megjelenítése és összegzése a workshop után is segít erőt meríteni, hogy tudatosabban és a vágyaidnak megfelelően vegyél részt az életedben.

Létszám: minimum 3 - maximum 7 fő
Ár: 6000 Ft (az ár tartalmazza a felmerülő anyagköltségeket: színes képek, illusztrációk, rajzlapok, ragasztók, és az alkotáshoz szükséges egyéb kellékek)

Helyszín: Feldmár Intézet, 1146 Budapest, Hermina út 35.
Időpont:  május 24., 18.00-21.00


A workshopot Árvai Virág, Life coach, képződő művészetterapeuta vezeti: “A tudatosság, az egymáshoz való odafordulás és a művészet azok az erőforrások, amiket legértékesebbnek tartok, mert általuk a nehéz helyzetek könnyebbé, az örömteliek még szebbé válhatnak. Ha empátiával fordulunk egymáshoz és használjuk saját kreativitásunkat, akkor megérezhetjük, hogy mekkora ráhatásunk van a körénk kirajzolódó világra.”

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás