Magánytól az összetartozásig | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Magánytól az összetartozásig

Magánytól az összetartozásig
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Magánytól az összetartozásig - Pál Feri atya előadása

2016.10.06 19:00 óra
MIMK, Vác

„Hajdan megannyi külső erőforrás szilárdított meg és tartotta egyben a társkapcsolatokat.
Ezek kényszert is jelentettek, de kétségkívül érdekeltté tették a házasfeleket, hogy megpróbáljanak együtt élni akár az elégedetlenségükkel együtt is, vagy igyekezzenek többet tenni az elégedettségükért. Mára a külső összetartó erők, főleg a külső kényszerítő hatások szinte teljesen megszűntek, ha tehát hosszú távon akarjuk megőrizni a kapcsolatunkat, szükségesnek látszik a belső kapaszkodók és erőforrások fölfedezése, kimunkálása. … jóval több lehetőség áll rendelkezésünkre, mint gondolnánk!”

Pál Ferenc, azaz Feri atya római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, pályafutásának kezdetétől tart heti rendszerességgel hittanórákat, előadásokat fiataloknak pszichológia   teológia   mentálhigiéné témakörében. Az előadások tematikája meglehetősen tág, érinti a spiritualitást és a társadalomtudományokat. A közösségi és családi konfliktusoktól, a személyes lelki egyensúly kérdésein és a párkapcsolati   házassági problémákon át a transzcendenciához fűződő kapcsolat problematikájáig terjed. Pál Ferenc szerint katolikus pap léte ellenére fontos, hogy az előadások semlegesek legyenek: bárki bejöhet, nem kell semmi elvárásnak megfelelni, elég a hallgató nyitottsága.

A belépőjegy ára elővételben: 1200 Ft, az előadás napján: 1500 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás