Gálakoncert + hajós városnéző csomag | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Gálakoncert + hajós városnéző csomag

Gálakoncert + hajós városnéző csomag
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Gálakoncert+hajós városnéző csomag

Klasszikus örökzöldek, balett és az operett egyedi kombinációjával varázsolja el a nézőt a Budapest Gálakoncert 90 percben, melyet egy gyertyafényes hajókirándulás koronáz meg a koncertet követően, ahol a fedélzetről csodálhatja meg Budapest éjszakai fényeit.

Gálakoncert vacsorával Ár: 24200 FT
Az est a 1,5 órás Gálakoncerttel kezdődik, majd egy gyertyafényes hajókázással folytatódik. Svédasztalos vacsoránk során különféle magyar és nemzetközi ínyencségeket kínálunk. Az ár I. kategóriás Gálakoncert jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz vacsorával és 2 itallal.

Gálakoncert itallal Ár: 17000 FT
A 1,5 órás Gálakoncert után folytassa az estét egy gyertyafényes hajózással. A köszöntőitalt követően még egy pohár italra vendégünk a fedélzeten, ahonnan lélegzetállító panoráma tárul Ön elé. Az ár I. kategóriás Gálakoncert jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz 2 itallal.

Az árak 1 főre értendőek!

Bookmark and Share
Megosztás