Orgona koncert + hajós városnéző csomag | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Orgona koncert + hajós városnéző csomag

Orgona koncert + hajós városnéző csomag
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Orgona koncert + hajós városnéző csomag

A zenetörténet leghíresebb áriái csendülnek fel csütörtökönként a monumentális Szent István Bazilikában. Az orgonánál Teleki Miklós díjnyertes művész játékét hallhatjuk, valamint operaénekes és fuvolista is közreműködik a hangversenyen. Zárja az estét egy gyertyafényes hajókázással, ahol a fedélzetről csodálhatja meg Budapest éjszakai fényeit.

Orgona koncert vacsoráva
l Ár: 20800 Ft
Az est a 70 perces Orgonakoncert kezdődik, majd egy gyertyafényes hajókázással folytatódik. Svédasztalos vacsoránk során különféle magyar és nemzetközi ínyencségeket kínálunk. Az ár I. kategóriás Orgona koncert jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz vacsorával és 2 itallal. A koncert után hostesseink kísérik le a vendégeket a hajóhoz.


Orgona koncert itallal Ár: 13600 Ft
A 70 perces Orgonakoncert után folytassa az estét egy gyertyafényes hajózással. A köszöntőitalt követően még egy pohár italra vendégünk a fedélzeten, ahonnan lélegzetállító panoráma tárul Ön elé. Az ár I. kategóriás Orgonakoncert jegyet, valamint 1,5 órás élőzenés hajózást tartalmaz 2 itallal.

Az árak 1 főre értendők!

Időpontok :


Képek / Videók :

Szent István Bazilika
Bookmark and Share
Megosztás