Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.1 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.1

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.1
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje • 3.1


Időpont: 2016. október 7., 18.00
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ — Koncertterem érkezési sorrend


A trió tagjai: Oláh Dezső – zongora, Oláh Péter – nagybőgő, Pecek Lakatos András – dob
A Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat pályakezdő jazzmuzsikusok támogatására hozta létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázatokat kiváló muzsikusokból álló kuratórium bírálja el. A korábbi években díjazott volt Lakatos Pecek Krisztián, Pozsár Máté és Vörös Janka, a múlt évben Lakatos Sándor, Miklós Szilveszter és Mózes Tamara. Idén a szokásoktól eltérően nem három, hanem négy művész támogatásáról döntött a kuratórium: Oláh Dezső és Pecze Balázs mellett Kanizsa Georgina és Balogh Zoltán megosztott támogatásban részesült.

Pecze Balázs 1988-ban született, a Weiner Leó Zeneművészeti Szakközépiskolában, majd a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen képezte magát, tanulmányait trombitaművészi és trombitatanári mesterdiploma megszerzésével zárta. Több versenyen ért el kiváló helyezést. A Junior Prima díjas billentyűs, Oláh Dezső pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik. A komolyzenei kezdeteket a zongora bűvölete határozta meg, majd tizennyolc éves korában berobbant a hazai jazzéletbe. Triójának repertoárja újraértelmezett jazz standardekből, klasszikus zenei feldolgozásokból és a zenekarvezető kompozícióiból áll.


Jegyárak: 1500 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.1
Bookmark and Share
Megosztás