Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.2 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.2

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.2
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje • 3.2


Időpont: 2016. október 8., 18.00
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ — Koncertterem érkezési sorrend

Közreműködik: Molnár Bencze – zongora, Gyányi Marcell – nagybőgő, Czirják Tamás – dob
Kanizsa Georgina
A Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat pályakezdő jazzmuzsikusok támogatására hozta létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázatokat kiváló muzsikusokból álló kuratórium bírálja el. A korábbi években díjazott volt Lakatos Pecek Krisztián, Pozsár Máté és Vörös Janka, a múlt évben Lakatos Sándor, Miklós Szilveszter és Mózes Tamara. Idén a szokásoktól eltérően nem három, hanem négy művész támogatásáról döntött a kuratórium: Oláh Dezső és Pecze Balázs mellett Kanizsa Georgina és Balogh Zoltán megosztott támogatásban részesült.

Bár Kanizsa Georgina nem zenészcsaládban nőtt fel, kisgyermekkora óta zenél, művészi identitását édesapja zenei gyűjteménye, a szolnoki kórusélet, majd később szülővárosának mozgalmas zenei élete alapozta meg. Budapesten az Erkel Ferenc Zeneiskola után az Etűd Zeneművészeti Szakközépiskolában és a Zeneakadémián tanult. Jelenleg két fő projektje a Silence Fiction kvartett és a Jazzation a cappella együttes. Emellett az Etűd konzervatóriumban tanít jazzéneket Winand Gáborral. Az elmúlt években nemcsak a legismertebb hazai koncerthelyszíneken (Müpa, Zeneakadémia, Nemzeti Színház, Budapest Jazz Club, a pécsi Kodály Központ), de számos külföldi színpadon is bemutatkozott Finnországtól Grúziáig, Németországtól egészen Tajvanig. A személyes hangvételű koncerten olyan nagy egyéniségek előtt szeretné leróni tiszteletét, mint Carmen McRae, Ella Fitzgerald, Nancy Wilson és Anita O’Day. A gondosan szerkesztett program a jazz aranykorának ritkábban hallott dalaival meghitt nosztalgiát ébreszt.

Jegyárak: 1500 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.2
Bookmark and Share
Megosztás