Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.3 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.3

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.3
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Lakatos Ablakos Dezső Ösztöndíjasok koncertje • 3.3

Időpont: 2016. október 14., 18.00
Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ — Koncertterem érkezési sorrend

Balogh Zoltán - Finucci Bros Quartet feat. Rontó Kitty
A Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjat pályakezdő jazzmuzsikusok támogatására hozta létre az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A pályázatokat kiváló muzsikusokból álló kuratórium bírálja el. A korábbi években díjazott volt Lakatos Pecek Krisztián, Pozsár Máté és Vörös Janka, a múlt évben Lakatos Sándor, Miklós Szilveszter és Mózes Tamara. Idén a szokásoktól eltérően nem három, hanem négy művész támogatásáról döntött a kuratórium: Oláh Dezső és Pecze Balázs mellett Kanizsa Georgina és Balogh Zoltán megosztott támogatásban részesült. Balogh Zoltán 1984-ben született Budapesten, és hatéves korában autodidakta módon kezdett el zongorázni. 1996-ban felvételt nyert az OSZK Zenei Stúdióba, felsőfokú szakmai végzettségét pedig 2007-ben szerezte meg kitűnő eredményekkel a Kőbányai Zenei Stúdióban. Ebben az évben ikertestvérével megalapította a Finucci Bros Quartetet. 2010-ben elküldte jelentkezését a montreux-i jazz-zongoraversenyre, ahová a több száz jelentkezőből beválasztották, és ahol végül harmadik helyezést ért el. 2012-ben a floridai Jacksonville-ben megrendezett jazz-zongoraverseny keretében a világ 3 legjobb jazz-zongoristája közé sorolták. 2012-ben a Finucci Bros Quartettel beneveztek a VI. Jazzy Dalversenyre, ahol a Szerelemre ébredt hajnalok című saját szerzeményükkel első helyezést értek el.

Jegyárak: 1500 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Lakatos Ablakos Dezső koncertje 3.3
Bookmark and Share
Megosztás