InFusion Trio feat. Sena | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

InFusion Trio feat. Sena

InFusion Trio feat. Sena
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

InFusion Trio feat. Sena / CAFe Budapest 2016

Időpont: 2016. október 12. 20.00
Helyszín: Bálna Budapest – Event Hall helyre szóló

A trió tagjai: Farkas Izsák – elektromos hegedű, Simkó-Várnagy Mihály – elektromos cselló, basszusgitár, Weisz Nándor – elektromos dob, ének

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás. Ez jellemzi az InFusion Triót. A magasan képzett zenészek egyformán jártasak a könnyű- és a komolyzenében, olyan vezető zenekarokban muzsikálnak, mint a Liszt Ferenc Kamarazenekar vagy a Nemzeti Filharmonikus Zenekar.
A trió egyedi tónusa a hangszerválasztásból ered. Az elektromos hegedű, az elektromos cselló, a basszusgitár és az elektromos dobok effekt és looperpedálokon keresztül szólalnak meg, egy rendkívül különleges hangzásvilágot teremtve így.
A zenekar fő profilja, saját szerzeményeken kívül, híres topslágerek átdolgozása, olyan előadók dalait hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, David Guetta, John Newman, vagy épp a Daft Punk. A vibráló tehetségű énekesnővel, az Irie Maffiából is ismert Sena Dagaduval fergeteges estére készülnek.


Jegyár: 2000 Ft, 2900 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

InFusion Trio feat. Sena
Bookmark and Share
Megosztás