Mártírok / Pesti srácok | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZÍNHÁZ >>

Mártírok / Pesti srácok

Mártírok / Pesti srácok
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Harsányi-Gyarmati-Siliga: Mártírok / Pesti srácok
Az 1956-os poznańi és budapesti felkelés emlékére

1956-ban vagyunk, valahol Budapesten, az „ezerszer áldott” nyolcadik kerületben. Magára hagyott, kilátástalan életű fiatalok utcai verekedésekben vezetik le elkeseredésüket. A verekedésnek Simon atya vet véget, a kerület kis templomának plébánosa. Tanítja, próbálja szeretetre nevelni őket, miközben a politikai helyzet már pattanásig feszült. A terror fokozódik, minden pillanatban kitörhet a forradalom.

Ide érkezik Martina, a Budapesten tanuló lengyel egyetemista lány, aki a poznańi felkelésben elvesztette a szüleit. Küldetésének érzi, hogy segítse a magyar ellenállást, forradalmi szervezkedést. Martina a pap segítségével összefogja a suhancokat. Kitör a forradalom.

Aki él és mozog, a barikádokon van, ám győz a túlerő. Menekülni kell. Egy ország indul meg nyugatra. Az atya és a nyolcadik kerületi fiúk nem mozdulnak. Elhatározzák, a végsőkig kitartanak, akkor is, ha kilátástalan a harc…

Történelmi musical egy felvonásban.

Jegyárak: 1900 Ft, 2500 Ft, 2900 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Mártírok / Pesti srácok
Bookmark and Share
Megosztás