MozART Group | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

MozART Group

MozART Group
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

MozART Group

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Időpont: 2018.01.07. 16:00 és 20:00


Közreműködik: Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló


"Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akiknek az a küldetése, hogy a komolyzenét a humorral ötvözve hozza közelebb a zenét azokhoz akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket. Előadásaikon a legismertebb komolyzenei slágereket szólaltatják meg s közben egy színpadi szórakoztató showt is láthat a közönség, rengeteg humorral és mondanivalóval. Pályafutásuk során több TV műsor vendégeként láthatták már őket és a siker soha nem maradt el.

A koncerteken Vivaldi, Mozart de már Michel Jackson zenéjét is hallhattuk, sőt nagy sikerrel és sok nevetéssel kísérve pár ismert telefoncsengőhangot is eljátszottak, és feldolgozták a nagy sikerű Titanic című film betétdalát a My heart will go on című dalt is.

Egy biztos, ezen a koncerten nem lesz illetlenség nevetni, sőt!

Jegyárak: 4600, 5800, 7400, 9600, 12000, 16000 Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

MozART Group
MozART Group
Bookmark and Share
Megosztás