Békakirály (Kabóca Bábszínház) | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Békakirály (Kabóca Bábszínház)

Békakirály (Kabóca Bábszínház)
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kabóca Bábszínház: Békakirály
– ahogy Vas Henrik elmeséli Jacob és Wilhelm Grimm meséje nyomán…
bábjáték

2017. július 2. (vasárnap) 10.30 (45 perc)
Városmajori Szabadtéri Színpad

A közismert történet ezúttal marionett színpadon elevenedik meg, amelyet Henrik, a Békakirály hű szolgája és egyben legjobb barátja működtet. Miközben elmeséli az elátkozott királyfi és a királykisasszony barátságának históriáját míves bábok kelnek életre és szórakoztatják a nézőket: kicsiket, nagyokat egyaránt. A humorral átitatott történet egyszerre szól a legmélyebb baráti kapcsolatokról, az elfogadásról és arról, hogyan láthatjuk meg önmagunk hibáit mások szemén keresztül.
Az ország egyik legelismertebb és legnépszerűbb bábszínháza, a veszprémi Kabóca Bábszínház a Városmajori Szabadtéri Színpad matinésorozatának visszatérő vendégeként évek óta mosolyt csal az ide látogató gyerekek számára. Az ismert Grimm-mese alapján készült előadásuk biztosan idén is a gyerekek nagy kedvence lesz!

3 éves kortól

Jegyár: 1200

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás