Musical Revolution | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Musical Revolution

Musical Revolution
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Musical Revolution
Sándor Péter, Baranyai Anna és Miller Zoltán musical koncertje

(120 perc egy szünettel)

A musicalkedvelők számára igazi csemegének ígérkezik a hazai musical és popzenei élet három elementáris képviselőjének rendhagyó élőzenés koncertje, műfaji határok nélkül. A legismertebb vokalisták Sándor Péter, Baranyai Anna és az Emerton-díjas Miller Zoltán feat koncertjén a világ musical és pop-rock zenei irodalmának legjavából adnak elő részleteket, sajátos és egyedi feldolgozásban, új hangszereléssel három hangra és négy zenészre formálva. A zenekar tagjai szintén a legismertebb és a műfaj legsikeresebb zenészei. Ezen az estén olyan musicalekből hangzanak el világslágerek - a teljesség igénye nélkül - mint az Evita, Elisabeth, Hair, We will rock you, Jekyll és Hyde, Jézus Krisztus Szupersztár, Sakk, Mozart, A nyomorultak.

A Musical Revolution nevében hordozza azt a dinamizmust és szenvedélyt, amit a profi zenekarral kiegészült élőzenés koncert képvisel.

A dalokat előadja:
Baranyai Anna
Miller Zoltán
Sándor Péter

A négy tagú zenekar a magyar jazz és könnyűzenei élet kiválóságai:
Révész Richárd
Studniczky László
Végh Balázs és
Dajka Krisztián

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás