Filmhatás 2.0 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KOMOLYZENE >>

Filmhatás 2.0

Filmhatás 2.0
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

FILMHATÁS 2.0

A Filmhatás Zenekar modern, előremutató, közönségbarát irányzatot képviselő szimfonikus jellegű együttesként van jelen a hazai zenei életben S.Halász Károly filmzeneszerző irányításával, aki egyben a produkció zeneszerzője is.
Ahogy nevéből is kitűnik, célja a filmzenei hatás elérése film nélkül. A koncerten hallható Filmhatás című darab ugyanis nem filmhez komponált zene, hanem a klasszikus filmes műfajok zenei újragondolása, a mai kor emberéhez közel álló stílusban. Az egyes műfajok stílusjegyei felnagyítva jelennek meg a darabban, a rövid történeteket pedig Csáky Mária koreográfiájával a Silhouette Balett jeleníti meg.

A többszörös világbajnok balettcsoport 1996 óta működik egyre szélesebb területen. A Filmhatással elsőként 2009-ben lépett színpadra, amelyet azóta több produkció is követett. Az este folyamán megszólaló darabhoz Csáky Mária Nívó-díjas és megyei Prima Primissima Díjas koreográfus, készítette a koreográfiát, aki egyben a Silhouette vezetője is. 

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás