Agora Zárthelyi Klubkoncert II. Szatmári Juli - Au | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >>

Agora Zárthelyi Klubkoncert II. Szatmári Juli - Au

Agora Zárthelyi Klubkoncert II. Szatmári Juli - Au
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Az Agora Zárthelyi Klubkoncert sorozat a minőségi könnyűzene iránt rajongó középiskolás generáció zenei igényeit hivatott kielégíteni. A koncertsorozaton, a mainstream-től eltérő, mégis egyszerre fogyasztható és igényes  zenét képviselő, ismertebb együttesek lépnek fel.

A programsorozat egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a zenekarok ne a közönségtől elszeparált helyen, hanem egy klubszerűen elrendezett térben, a közönséghez közel lépjenek fel. Kiemelten fontosnak tartjuk továbbá, hogy playback vagy fél-playback produkció helyett valódi élő zene valósuljon meg. 

A sorozat második részében fellép: Szatmári Juli, Aurevoir

Szatmári Juli dalszerző-énekes és gitáros tizenhárom éves korában írt először dalt, s azóta nem is tudta abbahagyni: váratlan pillanatokban születnek az ötletek, melyeket általában esténként, Lujzi cica társaságában dolgoz ki. Ezt követően zenésztársaival a próbateremben közösen hangszerelik meg a dalokat.
Bandájával szerepeltek az MR2 Akusztik színpadán és “Hadd legyek” c. daluk bekerült az MR2 Petőfi Rádió 2014-es top 100 listájába.

Az Aurevoir etno-beat stílust, és lendületes, akusztikus kocsmazenét ötvöző magyar zenekar.

2016. november 12. 18:00
A Vértes Agorája
2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.

Jegyár (korai elővételben): 1.200 Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás