Pszichorendelés - Siker a kapcsolatokban... | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> ZENE >> KÖNNYŰZENE >>

Pszichorendelés - Siker a kapcsolatokban...

Pszichorendelés - Siker a kapcsolatokban...
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Siker a kapcsolatokban - Kapcsolatok a sikerben

Mi nem engedi, hogy munkahelyi szenvedéseid véget érjenek? Mi köze a rejtélyes tüneteidnek a munkádhoz? Mit kezdj a piszkálódó vagy a manipuláló kollégával vagy főnökkel? Segítünk ellenállni A MUNKAHELYI PSZICHOTERRORNAK! Interjú, meeting, videókonferencia vagy informális csevely - ha ki kell nyitnod a szád, nem épp az jön ki, aminek kéne? Segítünk, hogy mindenkivel sikerüljön A LEGJOBB ÖNMAGADAT HOZNI! Különbség a sikerben, egyenlőség a kapcsolatban? Lehetséges? Mindig csak a munka? Viszlát magánélet? Segítünk, hogy MEGTALÁLD AZ EGYENSÚLYT! Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ 2016. szeptember 26-án, hétfőn az IH Rendezvényközpontban! A Pszichorendelés pszichológusduója, Böhönyey Márta és Tóth Melinda előadássorozatával visszatér Szegedre!

Jegyár:

Early Bird: 1200 Ft

Normál: 1600 Ft

Most a belépő mellé ajándék Forbes magazin jár!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás