Detail info
Close

Halász Judit: Kezdődhet a mulatság

Halász Judit: Kezdődhet a mulatság

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Leírás:

 „KEZDŐDHET A MULATSÁG” - HALÁSZ JUDIT ELŐADÁSA

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit közel harminc éve énekli a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek  - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, - a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari – és Érdemes Művész –díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

A „KEZDŐDHET A MULATSÁG” cimű új CD-n - mely 2015-ben az év gyeremekalbuma lett és FONOGRAM Magyar Zenei Dijat kapott -  a család ünnepeiről énekel Halász Judit.

Anyák napjáról, esküvőről, a nagymama neve napjáról, az első iskolába menet izgalmáról, karácsonyról, közös utazásról, a majmok kórusáról, de még otthoni kedvenc állataink születésnapjáról is.

Meg arról is, hogy milyen három testvér között a középsőnek lenni – és egy gyönyörű régi dal...

Ezek közül hallhatóak az új  dalok a koncerten: kezdődhet a mulatság!

Jegyár:

elővételben: 2200 Ft, a koncertek napján: 2500 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Sodexo Kultúra Pass utalvány, Sodexo Ajándék Pass utalvány, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.

Top