AGYKONTROLL 2017 ISMÉTLŐ [HARD-KÜLSŐS] | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

AGYKONTROLL 2017 ISMÉTLŐ [HARD-KÜLSŐS]

AGYKONTROLL 2017 ISMÉTLŐ [HARD-KÜLSŐS]
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

 Oktató: Domján András

 Részvételi díj:
A 40 órás, 4 napos agykontroll-tanfolyam részvételi díja 44 000 Ft, magyarországi nappali tagozatos diákoknak és nyugdíjasoknak a részvételi díj 29 000 Ft, a gyermektanfolyamot végzett hallgatók részvételi díja 25 000 Ft.
A korábban tanfolyamot végzettek előre megvásárolt napijeggyel juthatnak be ismétlőként a kurzusra. A napijegy ára 5 000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 3 000 Ft. Napijegy vidéken a jegyárusító helyeken kapható, kizárólag az agykontrollos igazolvány felmutatása mellett.

A részvétel alsó korhatára 14 év. Papok, lelkészek, rabbik, szerzetesek, valamint érvényes munkaszerződést felmutató hitoktatók – előzetes jelentkezés után – ingyen vehetnek részt a kurzuson.

A képzés menete:
Az oktatás az első napon reggel 9:00 órakor kezdődik és 18:30-ig tart, a második, harmadik és negyedik napon a képzés 8.30-kor kezdődik és 18:00 óráig tart. Az előadás kb. 75 perces blokkokban zajlik 20 perces szünetekkel, kivéve az ebédszünetet (13:00 óra körül), amely 45 perces.

A képzést sikeresen elvégző hallgató nemzetközi érvényű diplomát és arcképes igazolványt kap, amellyel a kurzust Magyarországon és külföldön is kedvezményes áron megismételheti. A diploma és arcképes igazolvány a hallgatót arra is feljogosítja, hogy a későbbiekben jegyet vásárolhasson az agykontroll-továbbképző kurzusokra.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás