Detail info
Close

Semmi konferencia dalos színház

Semmi konferencia dalos színház

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Leírás:

 A Semmi Konferencia alkotói, Földes Eszter és Lovasi András már a munka kezdeti fázisában is gondolkodtak egy, az Erkel Színházban bemutatott koncertszínház mellett is érvényesülő, „hagyományosabb” drámai formán, ahol a színész „színészkedik”, a zenész pedig „zenészkedik” Az így született dalos színházi előadás a Semmi Konferenciának egy új, intimebb perspektíváját nyújtja.

Ebben a darabban – egy színészre bízva az összes drámai szerepet, Földes Eszter egymaga alakítja Pétert, a kisfiút, Zsuzsát, az édesanyát és a hajléktalan Jónás karakterét is. Igazi színészi brillírozásra ad lehetőséget egy ilyen feladat. A rendhagyó, egyszemélyes előadásban a konferencia a semmi természetéről egy igazán látványos bábelőadás formájában jelenik meg, amit vetített animációk és egyedi, sajátos fények tesznek még emlékezetesebbé. 
A történetet továbbra is a Kiscsillag zenéje központozza a zenekar és Lovasi András előadásában.

Jegyár:

elővételben:
1-15.sorig: 3300 Ft,
16-26. sorig: 2900 Ft.

A rendezvény napján: 3900 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Sodexo Kultúra Pass utalvány, Sodexo Ajándék Pass utalvány, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.

Top