Szép jó estét, Mr. Green! | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Szép jó estét, Mr. Green!

Szép jó estét, Mr. Green!
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Leírás: Tolerancia két részben, klezmerrel NEM KEDVELIK EGYMÁST. NEM ÉRTENEK EGYET. NEM AKARNAK TALÁLKOZNI. DE NINCS MÁS VÁLASZTÁSUK. Egy átlagos New York-i napon a 86 éves Mr. Green lelép a járdáról és Ross Gardiner autója kis híján elgázolja. A büntetés hat hónapnyi társadalmi munka: heti egy, kötelező látogatás az idős úrnál - ami persze egyiküknek sincs ínyére. A kényszeres találkozások remek helyzetkomikumra adnak lehetőséget a mogorva özvegyember és a dinamikus fiatal irodista között, miközben témává válik a család, a hagyomány, a származás, a vallás - és persze vita vitát követ. Aztán egyre több kóser leves kerül az asztalra, egyre több levél a postaládába, és egyre több régi titok lát napvilágot... Jeff Baron díjnyertes komédiáját 22 nyelvre fordították le, s a világ 46 országában már több, mint 500 alkalommal mutatták be. Magyarországra Székhelyi József és Pál Tamás kettőse hozza el ezt a szívhez szóló történetet. SZEREPLŐK: Mr. Green: Székhelyi József Ross Gardiner: Pál Tamás Fordította: Esze Dóra Látványtervező: Gedeon Boróka Rendező: Molnár Kristóf A Veres 1 Színház előadása Jegyár: elővételben: 2900 Ft, a rendezvény napján: 3500 Ft. Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány és kártya, Ticket Compliments utalvány és kártya, Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás