Kék Rapszódia: Horgas Eszter- Falusi Mariann | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Kék Rapszódia: Horgas Eszter- Falusi Mariann

Kék Rapszódia: Horgas Eszter- Falusi Mariann
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

"Nem tudom elképzelni az életet zene nélkül” – vallotta Leonard Bernstein, és vallja Horgas Eszter fuvolaművész. Horgas Eszter, aki évről évre új izgalmas produkcióval lepi meg közönségét, rendre bizonyítja, a fuvola játéknak nincsenek határai. Műfaji korlátok nélkül, szabadon szárnyal, koncertjei izgalmasan tematikusak, ezért is sikeresek. Most a Kék Rapszódia című produkcióban a párhuzamokat és a hasonlóságokat keresi. Az est sztárvendégei: Horgas Eszter fuvola-Falusi Mariann ének-Lőwenberg Dániel akusztikus zongora ( Salzburg) és Szakács Ildikó operaénekes. A zenei alapot a ClassJazz Band (Dajka Krisztián gitár-Hárs Viktor basszus-Kaszás Péter dob-Pusztai Csaba ütőhangszerek-Révész Richárd zongora biztosítják.) Leonard Bernstein 1918. augusztus 25-én született Ukrajnából bevándorolt, vallásos családban. George Gershwin zeneszerző 1898. szeptember 26-án New York Brooklyn negyedében, azaz a zsidók lakta városrészben született. Szülei nem sokkal korábban 1891-ben vándoroltak ki Oroszországból. Mindkét Amerikába emigrált zeneszerző a jazz és az úgynevezett klasszikus zene egyesítésén dolgoztak. Mindketten meghódították Hollywoodot is. A két mester műveiből összeállított est erről tesz tanúbizonyoságot a zene és a képi világ nyelvén. Ki ne ismerné a West Side Story, a Kék Rapszódia, vagy az Egy amerikai Párizsban, vagy a híres Porgy és Bess melódiáit? Az alkotók számára különösen izgalmas kihívást jelent, hogy a két rokonszellemű zseni műveit hogyan tudja egy dramaturgiai szálra felfűzni. elővételben: 3200 Ft, a koncert napján 3700 Ft Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás