Pilát Gábor & Siklós Kata: Szeress jól | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Pilát Gábor & Siklós Kata: Szeress jól

Pilát Gábor & Siklós Kata: Szeress jól
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

PILÁT GÁBOR  

A “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, melynek jelenleg több mint 100.000 követője van, s hetente 600-800 ember csatlakozik a közösséghez.

Gábor előtte 22 évet az üzleti világban töltött, értékesítési és vezetői trénigek megtartásával segítve több száz kis- közepes- és multinacionális vállalat több mint 25.000 munkatársának az életét.

Párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több mint 6000 példányban fogyott el, a második 2017-ben került az olvasók kezébe, a harmadik pedig 2018-ban született meg.

SIKLÓS KATALIN

A több mint tízezres követő bázissal bíró “Hétköznapi Hősnők” projekt és Facebook oldal alapítója, motivációs előadó és női önbizalom tréner.

Kata 2007. óta foglalkozik az önfejlesztés témájával oktatóként, tolmácsként és előadóként, de egészen 2016. januárjáig különböző szervezetek sorait erősítette. Akkor indította el női vállalkozókat tömörítő projektjét és edukációs blogját, hogy végre saját hangját hallathassa.

Azóta túl számos workshopon és rendezvényen, megjelentetett online és offline kiadványon, jelenleg első, tavasszal megjelenő könyvét véglegesi

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás