dr. Almási Kitti: Az önbizalom | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

dr. Almási Kitti: Az önbizalom

dr. Almási Kitti: Az önbizalom
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

MINDEN JEGY ELKELT!!!

 

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológust talán nem szükséges sokak számára bemutatni: több könyv szerzője és társszerzője, tudományos és ismeretterjesztő előadásokat tart, a televízióban és lapok hasábjain segít az embereknek eligazodni a lélek útvesztőiben. Dr. Almási Kitti most visszatér Szegedre - most első ízben a Pedagógiai esték sorozat berkein belül -, hogy újabb nagyszerű előadással segítsen bennünket a lélekápolásban és építésben. "A kudarcok egyik legfőbb oka az önbizalomhiány. S ez nem egyszerűen azért van, mert a családban keveset dicsérik a gyermeket, és sokkal gyakoribb, hogy a hibáira hívják fel a figyelmet. Még aki otthon elég önbizalmat kap is, amikor kikerül ebbe a kemény világba, ahol sajnos az emberek – tisztelet a kivételnek – nem azon vannak, hogy felemeljék, segítsék egymást, hanem azon, hogy a másik letaposása árán jussanak előre, annak az otthonról hozott kevés kis önbizalma is szertefoszlik." Fontos, mindannyiunkat érintő probléma - nagyszerű előadó!

 

MINDEN JEGY ELKELT!!!

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás