Dr. Csernus Imre előadása | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Dr. Csernus Imre előadása

Dr. Csernus Imre előadása
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Dr. Csernus Imre előadása

Helyszín: Fesztiválkatlan, Tokaj
Időpont: 2016.10.07. 18:00
Jegyár: 1900Ft

Dr. Csernus Imre – vagy ahogyan sokan ismerik Csernus Doki – garantáltan egyedi előadását élvezhetik az érdeklődők 2016. október 07-én a Fesztiválkatlanban. A kimondottan egyedi, de megkérdőjelezhetetlenül hatékony módszerekkel dolgozó sztárpszichiáter, “A nő”, “A férfi” és sok más sikeres bestseller írója, akit a televízióból az újságokból és egyéb médiumokból is ismer szinte mindenki, párkapcsolatról, férfiségről és nőiségről tart kíméletlenül őszinte előadást a tőle megszokott módon. Csernus Doki előadását jószívvel ajánljuk mindenkinek akinek fontos önmaga, a párkapcsolata és igyekszik őszinte lenni saját magához. Őszintének lenni önmagunkkal talán az egyik legnehezebb dolog. S, hogy miként befolyásolja ez a párkapcsolatunkat, az emberi kapcsolatainkat és igazából az egész életünket? Jöjjön el és hallgassa meg Ön is a sztárdoki álláspontját a személyes találkozó árának tördékéért a Fesztiválkatlanban. Ön bevállalja?

A Fesztiválkatlan nem tart esőnapot. A produkciók eső esetén is megrendezésre kerülnek. Ilyen esetben esőkabátot érdemes hozni. Esőkabát a helyszínen is kapható.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás