Detail info
Close

Aquaréna - AKCIÓS Diák / Senior

Aquaréna - AKCIÓS Diák / Senior

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Limitált számú akciós napijegyek az Aquarénába!
Az akció időtartama: 2013. május 18 - június 30. között nyitvatartási időben
Nyitvatartás: 9:00-19:00

Az Aquaréna Mogyoródi Vízipark Magyarország legattraktívabb aquaparkja, mely minden korosztály számára lehetőséget kínál az aktív pihenésre. A park 11,5 hektáron, gyönyörű környezetben, Budapest központjától 18 kilométerre található. A 26 csúszdán kívül a park egyik fő attrakciója egy sziget körül kanyargó, 300 méter hosszú, lassú folyó, amely egy tavas barlangot képezve hömpölyög tovább: a Kék Barlang sejtelmes fényeivel a Capri szigetén található természeti képződményt idézi. Az érkezőmedencéken kívül helyet kap egy felnőtt-élménymedence ellenáramoltatóval, vízeséssel és gombákkal. A jacuzzi 35 fokos vizében könnyű a kikapcsolódás. A terjedelmes gyerekmedence számos állatfigurás csúszdával várja a legkisebbeket.

Diák/Senior akciós jegyár: 3.000 Ft
Diák – 10 éves kor felett, diákigazolvány felmutatása mellett
Senior – 60 év felett

Különleges akció! Az Aquaréna május 18 - június 30 között minden nyitvatartási napra limitált számú akciós árú felnőtt, gyermek és diák/senior napijegyet hoz forgalomba.
Az egyes jegytípusok megvásárlásához kattinson ide!
Ha az Ön által keresett napra már elfogytak az akciós árú jegyek, normál árú jegyek vásárlásához kattintson ide!A jegyek csak az adott napra érvényesek! Amennyiben az érvényesség napján az Aquaréna rossz idő miatt nem nyit ki, a jegy tetszőleges későbbi napon felhasználható 2013-ban.

További információ: www.aquarena.hu

Top