Oldtimer Show | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Oldtimer Show

Oldtimer Show
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

"Oldtimer Show 2017" a Vasúttörténeti Parkban!

A 2016-os jubileumi Oldtimer Show minden eddiginél komolyabb felhozatalt mutatott az érdeklődőknek. Lehet ezt még fokozni? Igen! 2017. április 07-09-ig ismét új kiállítási anyagot mutat be az Oldtimer Show Kft., egyre több külföldi résztvevővel. Több mint 500db oldtimer jármű lesz látható a 10 hektáros rendezvényterületen!  A Víztorony Park területén új koncepcióval jelenünk meg 2017-ben: „Military Fesztivál” és „Tuningautó Kiállítás” megnövelt területen. Ráadás a „Kalandjárók Kiállítás”, melyen új lakókocsikat, hajókat és egyéb szabadidős célú járműveket mutatnak be a neves márkák magyarországi képviseletei. A Víztorony Parkban lesz a Gasztronómia utca, ahol háztáji kolbász, sajt, méz, lekvár és egyéb háztáji kézműves ételekből lehet vásárolgatni. Az októberi Disznótoros Kolbászfesztivál után ismét itt lesz a lehetőség bevásárolni, a boltban nem kapható háztájiból! Az ínyenc vendégek kézműves söröket, míves pálinkákat és prémium borokat kóstolhatnak, vásárolhatnak. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, ahol népművészeti kerámiákat, szőtteseket, szíves mézeskalácsot, fafaragványokat és más népi mesterségeket képviselő iparművészek kínálgatják majd a portékájukat. A gyerekeknek lesz igazi „vurstli” és egy felújított játszótér. Mindkét parkban népies stílusú vendéglátó egységek és sütödék fognak gondoskodni a látogatók kiszolgálásáról.

Nyitva: (péntek 13:00-18:00, szombat-vasárnap 09:00-18:00)

További információ: http://www.oldtimershow.hu

Időpontok :


Képek / Videók :

Oldtimer show - 2016
Oldtimer show - 2016
Oldtimer show - 2016
Oldtimer show
Bookmark and Share
Megosztás