Körös-toroki Napok | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> FESZTIVÁL >>

Körös-toroki Napok

Körös-toroki Napok
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Körös-Toroki Napok
Csongrád
2018.08.02-05.

A Körös-Toroki Napok (KTN Feszt) az elmúlt években a korábbi hagyományokat megtartva és tovább fejlesztve azokat az országban szinte egyedül álló módon ötvözte az INGYENES családi programokat és strand használatot a klasszikus fesztiválok minőségi, de megfizethető programjaival!

Ellentétben a hagyományos minőségi programokat kínáló fesztiváloktól, a KTN Feszt egész területe ugyanis nincs körbe kerítve, így napközben a teljes területet (beleértve az ország legnagyobb homokos folyóparti strandját) INGYEN használhatják a családok éppúgy, mint a fiatalok!

Az este 22:00-tól kezdődő 4 stage-en zajló programokért kell fizetni, a fesztivál 3 napja alatt, melyet kedvezményes bérlettel, vagy napijeggyel lehet látogatni. Az egyes helyszínek bejáratánál kell felmutatni az így megváltott karszalagokat, a többi területen szabadon lehet „fesztiválozni”.

A NAGYSZÍNPAD teljesen megújított színpadképe, hang és vizuális elemei a koncerteknek ad majd helyet, az EDM, és dance műfajnak Dél-Kelet Magyarország legnagyobb és legszebb szórakozóhelye a tavaly nyitott LAGUNA BEACH CLUB nyújt minőségi terepet, az elektronikus zene house és techno ágát az Burn ELECTRO-TOROK stage kínálja majd, végül napközben a parton felállított BEACH színpad a könnyű r’n’b, nudisco és deep house jegyében, mint újdonság jelentkezik.

A nappali gyermekprogramok INGYENESEK!

Belépőjegy váltása az estiprogramokra (18.00-tól) kötelező. Kivéve: 7-éves kor alatt ingyenes. (16 éven aluliak csak szülői felügyelettel és írásos felelősségvállalás mellett látogathatják az esti-éjszakai rendezvényt .)

Szuper kedvezményes elővételes bérlet kapható: 02.01-től 05.01-ig az első 500db limitált példány!
SZUPER KEDVEZMÉNYES ÁRON: CSAK! 7990Ft

Normál elővételes Bérlet kapható: 05.01-től-08.01-ig

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás