Folklór előadás - Rajkó Művészegyüttes | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Folklór előadás - Rajkó Művészegyüttes

Folklór előadás - Rajkó Művészegyüttes
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Folklór előadás a Duna Palotában és a Budai Vigadóban egyaránt

Helyszín: 1051 Zrínyi utca 5, Duna Palota
Kezdés: 20:00

Időtartam: 2x45 perc, 10-15 perc szünet

2016. november 26., december 3.: a Hungária Zenekar és Népi Együttes helyett a Duna Művészegyüttes fog fellépni!

Rajkó Művészegyüttes
A világhírű Hungária Zenekar és Népi Együttes munkássága több évtizedes hagyományokon alapul. Az együttest cigányzenészek alapították. Zenei kincsük a régi cigánydinasztiák hagyományaiban gyökerezik. A Hungária Népi Együttes tagjainak kivételes szakmai jártassága a különleges nevelési módszerből fakad, amely a természetes hajlam megőrzésén alapul, ez a tudás pedig a virtuozitás egyik lényeges előfeltétele.

A Hungária Zenekar sok különböző formációban lép fel. Az ötvenfős zenekart és a hat-nyolc szálkakamara-csoportot egyformán ünneplik vendégek a világ legtekintélyesebb színpadain. Jól ismert szólisták és táncegyüttesek kísérőiként szintén híresek. A repertoárjuk hihetetlenül széles tartománya sok műfajt magában foglal a klasszikus zenétől a folklór műfajig, a cigányzenétől az operáig. A Hungária Zenekar sikeres produkcióival körbeutazta a világot Európán, Nyugat- és Dél-Amerikán, Ausztrálián és Távol-Keleten keresztül, minden helyszínen a közönség elismerően üdvözölte teljesítményüket. Gyakran lépnek fel a Magyar Televízióban, és a rádióban, rengeteg felvételük van.

Gyermeknek 6 éves kor alatt ingyen.
 
A diákkedvezményt a helyek Kosárba tétele után, az ár alatt megjelenő legörgető sávban - *határozatlan - lehet kiválasztani.

Időpontok :


Képek / Videók :

Duna Palota
Folklór előadás
Folklór előadás 1
Folklór előadás 2
Bookmark and Share
Megosztás