Oktoberfest Budapest | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> FESZTIVÁL >>

Oktoberfest Budapest

Oktoberfest Budapest
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Oktoberfest Budapest

2016.09.29-10.02.
Ötvenhatosok tere, Budapest

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy München, Párizs, New York és Sydney után 2016-ban az Oktoberfest negyedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, a Hősök tere szomszédságában, az Ötvenhatosok terén!

Három nagysátor, Paulaner Oktoberfest óriássátor, több, mint 50 fellépő, 300 nemzetközi és hazai kézműves és nagyüzemi sör, Magyarország legnagyobb sörfesztiválján. Az Oktoberfest Budapest idei vendége Afrika, ezért a nagy koncerteken és a sramli zenén kívül, az Africa Club támogatásával afrikai ételekkel és italokkal, afrikai táncprodukciókkal és Mr. President (Coco Jambo), 90 perces nagykoncertjével várjuk a nagyérdeműt.

Hazánk kézműves sörfőzdéi és nemzetközi sörmanufaktúrái mellett megtalálható lesz a ‘Budapesti Utca’, fővárosunk kedvelt szórakozóhelyeivel, pubjaival, street food éttermeivel. A ’Világkonyhában’ nemzetközi ételek mellett a látogatók megkóstolhatják az egzotikus országok söreit, és sörből készült ételeit is.

Belépők:
Napijegy: 1990 Ft elővételben szeptember 25-ig, utána 2490 Ft
Bérlet: 2990 Ft
VIP bérlet: 9900 Ft, soron kívüli belépés, 1 literes ajándék korsó Paulanerrel , garantált ülőhely, VIP illemhelyek

Részletes programok:
http://oktoberfestbudapest.hu/


Időpontok :


Képek / Videók :

Plakát
Bookmark and Share
Megosztás