Detail info
Close

Popper Péter emléknap - Különben jól vagyok

Popper Péter emléknap - Különben jól vagyok

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

„KÜLÖNBEN JÓL VAGYOK”
Popper Péter emléknap 2016. május 21. IBS

Alig több, mint hat éve ment el közülünk Popper Péter pszichológus, aki a hazai lélektan elmúlt évtizedeinek egyik ikonikus alakja volt és máig az is maradt. Könyvein, tanításain nem egy generáció nőtt fel, nyitott, de kritikus, tartalmas, ám humoros stílusa egyedi és megismételhetetlen védjegye volt előadásainak.
Popper Pétert a „Tanár Urat” idézzük meg május 21-én az IBS-ben, egy egynapos emlékműsorral, amelyben pályatársai, kollégái, tanítványai és barátai keltik életre a közös múltat – és Őt – előadások és kerekasztal-beszélgetések formájában. Ezek mellett levetítjük a vele készült utolsó portréfilmet, amely időtlen üzeneteit szóban és képben is visszaadja a látogatóknak, a programot ezenkívül egy művészeti produkció is színesíti. A rendezvényen Popper Péter gazdag életművének nagy része könyvek, DVD-k formájában is beszerezhető.
Előadók: Dr. Angster Mária, Dr. Balaicza Erika, Dr. Gyarmati Andrea, Prof. Dr. Füredi János, Dr. Mireisz László, Paulinyi Tamás, Popper Gábor, Sári László, Somi Panni.
Moderátor: Paulinyi Tamás a Szintézis igazgatója
Az emléknapot a SZINTÉZIS Szabadegyetem rendezi, amelynek Popper Péter megalakulása óta egyik rendszeres előadója és értékadó mentora volt.

Bővebb információ: http://www.szintezis.info.hu/

Galéria

picture Popper Péter emléknap - Különben jól vagyok
Top