Detail info
Close

Fergeteges Operett Gála

Fergeteges Operett Gála

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Fergeteges Operett Gála

Időpont: 2016. július 31. (vasárnap) 20:30 óra
Helyszín: Nádasdy-vár udvara, Sárvár, Várkerület u. 1.
Jegyár: elővételben 3300Ft, a rendezvény napján 3600 Ft

Fergeteges operett gálával, az operett világ sztárjaival és világhírű zenészekkel érkezik az Orfeum Vándorszínpad Sárvárra!
Igényes show műsor, látványos jelmezek, forró hangulat; lendületes tánckarral és zenekarral fűszerezve!
Akik szeretik az operett világát, számukra felejthetetlen élmény lesz az előadás. Akik csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek és a színpadi látványnak köszönhetően örök élmény lesz az első találkozás.
A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és Kékkovács Mara színésznő, szubrett.
A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika szubrett, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek.
Az Orfeum Vándorszínpad műsora több, mint két órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek. A Somló hegyi Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt.


Galéria

picture Fergeteges Operett Gála
Top