Almási Kitti előadások | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Almási Kitti előadások

Almási Kitti előadások
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Beszélgetések Dr. Almási Kittivel – Folytatódik a Randivonal és a Duals Társkereső Klub közös előadássorozata     

Helyszín:  Villányi Úti Konferenciaközpont

Időpontok:

2016.10.24. 19:00: Szakítás után-az újrakezdés lélektana
2016.11.24. 19:00: Háború vagy szerelem- játszmák a párkapcsolatban

Jegyár: 3500Ft
Bérlet ára: 5000Ft


A Randivonal.hu és a Duals Társkereső Klub tavasszal izgalmas előadássorozatot indított. A párkapcsolati témák iránt érdeklődő, nem csak társkereső közönség számára szerveznek kötetlen hangulatú, beszélgetős esteket, melyekkel céljuk, hogy közelebb vigyék a jelenlévőket maguk és mások megértéséhez, s főként magánéleti síkon hasznos tanácsokkal és megoldási lehetőségekkel szolgáljanak.

”Tavasszal mindkét rendezvényünk teltházas lett, így a nagy érdeklődésre való tekintettel nem is volt kérdéses, hogy folytatjuk-e ősszel a szériát.” (Weiler Péter, a Randivonal.hu ügyvezetője)     

”Ezúttal a fiatalabb és az idősebb korosztály megszólításában egyaránt élen járó, jelenleg az egyik legnépszerűbb előadó, Dr. Almási Kitti klinikaipszichológus lesz estjeink főszereplője, akinek magam is rendszeresen ellátogatok előadásaira, mert mindig valamilyen, nagyobb tömegeket aktuálisan érintő témában kapok letisztult, közérthető és szakmailag jól alátámasztott magyarázatot.” (Bús Tímea, a Duals Társkereső Klub vezetője, a programok háziasszonya)        

Dr. Almási Kitti személye garancia arra, hogy mind társkeresők, mind pedig párkapcsolatban élők ősszel is izgalmas és emlékezetes előadásokat látogathatnak.   

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás