Őszi HorgászShow 2016 | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Őszi HorgászShow 2016

Őszi HorgászShow 2016
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Őszi HorgászShow 2016
2016. október 14-16.
Budapest, Syma Csarnok

Az Őszi HorgászShown-n 2016-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!
A kiállítók névsora folyamatosan bővül! Látogass el rendszeresen weboldalunkra, lájkolj minket a Facebookon is és tudj meg mindent a lehető leghamarabb az Őszi HorgászShow-ról!

A HorgászShow egy komplex rendezvény, ahol kicsik és nagyok együtt hódolhatnak a horgászat szenvedélyének. Itt mindent megtalálhatsz ami a horgászattal kapcsolatos. Nemcsak a kiállítók standjain, hanem a mesterséges folyóparton rendezett programokon és a színpadi előadásokon és játékon is részt vehetsz. Ingyen próbálhatod ki azokat a szimulátorokat, melyeken lemérheted milyen ügyesen fárasztanál ki egy órási halat, de részt vehetsz játékos vetélkedőinken is ahol értékes horgászfelszereléseket nyerhetsz! Idén is lesz HorgászAukció, melynek keretében értékes horgászeszközöket vehet az eredeti árának töredékéért! Folytatódik a nagy sikerű kupon-füzet akciónk is melynek tartalmáról hamarosan a Facebook-on értesülhetsz.

Jegyár: 2200 Ft (6 éves kor alatt ingyenes)

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás