Fergeteges Operett Gála - Dunaújváros | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Fergeteges Operett Gála - Dunaújváros

Fergeteges Operett Gála - Dunaújváros
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Operett Gála

Helyszín: Dunaújváros, Dózsa Mozicentrum
Időpont:
2016.11.14. 18:00

Fergeteges operett gálával, az operett világ sztárjaival érkezik ismét az Orfeum Vándorszínpad 2016. november 14-én a Dózsa Mozicentrumban!


A népszerű sztárok között ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja és Kalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház művésznője, Jászai Mari-díjas érdemes művész. Igazi primadonna, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. Mind Magyarországon, mind külföldön nagy sikerrel játssza a legnépszerűbb operettek főszerepeit.
A tehetségek közül kiemelkedik Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.
A szemkápráztató jelmezekkel, a fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik majd meg Dunaújvárosban. A virágtengerbe borult színpadon a világhírű művészekkel és a lendületes, bravúros tánckarral fergeteges operett gálát prezentál az Orfeum Vándorszínpad társulata.

Két órán át, vidám hangulatot, igényes kikapcsolódást ígér tehát az operett szerelmeseinek november 14-én 18.00 órakor az Orfeum Vándorszínpad műsora a Dózsa Mozicentrumban, gálaműsor keretében 2 felvonásban mindössze 20 perces szünettel. A Tornai Pincészetnek köszönhetően, borkóstolóval is várják szeretettel a nagyérdeműt.

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás