Detail info
Close

Gloria Gaynor

Gloria Gaynor

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

GLORIA GAYNOR

Időpont: 2016. december 29.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

Pontosan 10 év után újra Budapesten lép fel a legendás amerikai diszkókirálynő. A house, R&B és jazz világában is jártas Gloria Gaynor december 29-én a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

Ha van előadó, aki a 70-es évek klasszikus diszkó-korszakának egyik nagy felfedezettje, az a csodálatos Gloria Gaynor. Neve kitörölhetetlenül beíródott a zenetörténelembe és nemcsak korábbi világslágereinek köszönhetően, hisz műfaji sokszínűségét, máig aktív tevékenysége révén élvezheti a közönség. Izgalmas, küzdelmes életútja és hihetetlenül széles karitatív tevékenysége mögött egy igazán értékes emberként ismeri a világ.
Máig sűrű koncertnaptára bizonyítja, hogy népszerűsége világszerte töretlen. Megjárta a filmek és a színház világát is, de az élő koncertek mindig is Gloria Gaynor életének szerves részei voltak. Felvillanyozó teljesítményével már több mint 80 országban érintette meg közönségét. December 29-én igazi slágerparádé részesei lehetnek az Arénába látogatók. Az örökérvényű klasszikusok a Berry White és Donna Summer időszak közös slágereiből is szemezgetnek, úgy mint Can’t Take My Eyes Off Of You( I love you baby), a You're The First The Last My Everything, vagy akár a Killing Me Soflty. Az ünnepek közti koncertszezon rendhagyó gyöngyszeme egy legendás világsztárral.


A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Galéria

Top