Detail info
Close

LINDSEY STIRLING : BRAVE ENOUGH

LINDSEY STIRLING : BRAVE ENOUGH

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Lindsey Stirling továbbra is rettenthetetlen, mindig mer nagyot álmodni. A saját neve alatt 2012-ben kiadott album megjelenése óta eltelt négy évben az elektronikus zene impresszáriója, a komolyzenei képzettséggel rendelkező hegedűs, táncos művész csendben, szerényen a XXI. század egyik leginnovatívabb sztárja lett, mert nem tért el a moziélményt nyújtó, hegedűalapú elektronikus zene grandiózus eszményétől. Legújabb turnéja 2017 február 27-én érkezik a Papp László Budapest Sportarénába.

Miután a Billboard Top 200 slágerlistán a 2. helyre, a Dance/Electronic Album slágerlistán 1. helyre ugrott, a Classical Album slágerlistán pedig 21 egymást követő hétig tartotta 1. helyét és a legjobb Dance/Electronic albumnak járó Billboard Music Award díjat is elhódította, a „Shatter Me” c. albuma a RIAA szervezet kritériumai alapján aranylemez lett. A YouTube videomegosztó platformján 2016 elejére közel 8 millió feliratkozóval és több mint 1,3 milliárd megtekintéssel Lindsey a 4. helyet kapta a YouTube-művészek aktuális Forbes listáján, így ő lett a legjobb helyezést elérő nő. A címlapokra kerülő turnéján összesen több mint 500 ezer fő előtt játszik, első irodalmi műve – a testvérével, Brook S. Passey-vel közösen írt „The Only Pirate at the Party” c. könyve – felkerült a New York Times bestseller-listájára.

A színpadon mindíg kecses, lehengerlő amerikai Művésznő koncertjeit világszerte nagy várakozás övezi. 2015-ös hatalmas budapesti sikere után nem volt kérdés a folytatás. Lindsey Stirling egyedi előadóstílusa, bája és lehengerlő energiái ismét rabul ejtik az Aréna közönségét 2017 február 27-én.

 

A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Top