Detail info
Close

Tankcsapda - 2017

Tankcsapda - 2017

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

TANKCSAPDA KONCERT 2017.04.28. 20:00 - Budapest Papp László Sportaréna

Több mint 25 éve zenél a Tankcsapda Magyarországon és a határon túl is. Magyarország legismertebb zenekar lett a maga műfajában és számos zenei díjat is bezsebeltek már.

Lukács László, Fejes Tamás és Sidlovits Gábor, a Tankcsapda jelenlegi felállása 2017. április 28-án Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet.

Az újításairól híres Tankcsapda április 28-ra egy igazán különleges koncertet álmodott a Papp László Budapest Sportarénába. "Egy régi vágyunkat valósítjuk meg egy középre helyezett színpaddal - meséli Lukács Laci - láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségnek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat.

Az újításairól híres Tankcsapda április 28-ra egy igazán különleges koncertet álmodott a Papp László Budapest Sportarénába. "Egy régi vágyunkat valósítjuk meg egy középre helyezett színpaddal - meséli Lukács Laci - láthattunk hasonlót külföldi előadóktól és mindig szimpatizáltunk a gondolattal, hogy egyszer a mi közönségnek a mi Arénánkban mi is a küzdőtér közepéről a közönségünkkel közösen énekeljük a dalainkat." A fedett fesztivál-hangulatú produkció természetesen különleges élményt nyújt majd a nézőknek, akik a zenekart a szokásosnál közelebbről élvezhetnek az Aréna bármely ülőhelyéről, vagy a kibővített küzdőtérről egyaránt.

Jegyárak:

Állójegyek 9900 Ft
Ülőjegyek: 8900, 12900  Ft

A rendezvényre csak online, illetve a központi jegyirodában(1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 49.) lehet jegyet vásárolni!

Top