Dr. Almási Kitti előadása- Párkapcsolati játszmák | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Dr. Almási Kitti előadása- Párkapcsolati játszmák

Dr. Almási Kitti előadása- Párkapcsolati játszmák
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Dr. Almási Kitti előadása- Párkapcsolati játszmák

 Almási Kitti az ország egyik legismertebb és legkedveltebb pszichológus előadója akit a Tárogató úti Színpadon látunk vendégül. Egyik fő témaköre a párkapcsolati játszmák bemutatása és a szerepek megismertetése a közönséggel.

Időpont: 2017.03.08. 19 óra

Helyszín: IBS Színpad, Színházterem
1021 Budapest, Tárogató u. 2-4.


A szülői, gyermeki és felnőtt énállapotaink váltakozva jelennek meg az egyes helyzetekben, attól függően, hogy mit szeretnénk elérni. A játszmák rejtett jellegéből és a nyereségvágyból adódóan a játszmák egyfajta manővernek tekinthetők, ami kifejezetten nehéz helyzetbe hozhatja azokat, akik a részesévé válnak.

Tudni kell ugyanakkor, hogy a játszmák fennmaradásához mindig két ember kell, azaz, ha nem a megszokott módon reagálunk az ismétlődő helyzetekben, akkor a játszma megszakad. Hasonló helyzeteket és az azokból való kilépési lehetőségeket tárgyalja az előadás.

Jegyár: 3200Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás