Operett Nagykoncert Győr | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Operett Nagykoncert Győr

Operett Nagykoncert Győr
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Operett Nagykoncert Győr
Helyszín: Győr, Czuczor Gergely u. 17. - Vaskakas Művészeti Központ
3 órán át 2 felvonásban, 20 perces szünettel

Az előadás időpontja: 2017. június 3. 19:00

A márciusi előadásra megvásárolt jegyek érvényesek a júniusi előadásra vagy a Vaskakas Művészeti Központ jegypénztárában viszaválthatóak.
A Ticketportal webáruházban bankkártyával fizető vsásárlók részére a megvásárolt jegyek ugyanúgy érvényesek változatlan feltétekkel az új előadásig vagy a rendezvény dátumától (2017. március 12.) számított 30 napon belül visszaválthatók.

A népszerű sztárok között ott lesz Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja, aki csodálatos hangjával és rendkívül elegáns megjelenésével mindig sikert arat. A világhírű operaénekes, Berkes János, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősíti a világsztár előadók sorát.
A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati a Memory Interoperett művésznője, az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt. A népszerű melódiák dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta.

Jegyár: 3900Ft és 4900Ft

Időpontok :


Képek / Videók :

Nőnapi Operett Gála
Bookmark and Share
Megosztás