Kepes András- TESTEN INNEN, TESTEN TÚL... | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Kepes András- TESTEN INNEN, TESTEN TÚL...

Kepes András- TESTEN INNEN, TESTEN TÚL...
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kepes András - TESTEN INNEN, TESTEN TÚL...
2017.04.26. 19:00
Helyszín:  Tárogató Úti Színpad (Volt IBS Színpad)
1021 Budapest, Tárogató u. 2-4.

Testen innen, testen túl - hétköznapok, rítusok, túlvilág és tudomány

„Mi végre vagyunk a Földön? Miért szeret és miért gyűlöl az ember? Mi jön a halál után? Mit jelent a szabadság? És a szerelem? A család? Ezekre a kérdésekre megannyi jó választ adhatunk, de csak az igazán jó kérdések maradnak meg örökre. Néha egy rosszul feltett kérdésre is van okos válasz, ha sikerül elhajolni a kérdés elől. Valami ilyesmi, azt hiszem, a világkép. Mindenkinek van világképe, legfeljebb még nem rakta össze tudatosan az ismereteiből, félelmeiből és a reményeiből. Meg mások világképeiből, amelyek halomban hevernek bennünk, és irányítanak anélkül, hogy tudnánk.”

Kepes András újságíró, író, egyetemi professzor, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanára. Három nyelven, Budapesten, Bejrútban, illetve Buenos Airesben végezte általános és középiskolai tanulmányait. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen kapott diplomát, doktori fokozatát a Színház és Filmművészeti Egyetemen szerezte.
Munkái és televíziós pályafutása során rengeteg tapasztalatot gyűjtött a különböző kultúrák egymáshoz való viszonyáról, a beilleszkedés nehézségeiről.

Jegyár: 3500Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás