Detail info
Close

Operett Nagykoncert Szeged

Operett Nagykoncert Szeged

Hely:

Belépőjegyek

A rendezvény leírása

Operett Nagykoncert Szegeden

2017. Szeptember 10-én 19 óra
IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2)

Világsztárok az IH Rendezvényközpontban.
A grandiózus előadáson ott lesz mindenki kedvence, Oszvald Marika Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja. A világhírű operaénekes, Berkes János, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősíti a világsztár előadók sorát.

A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.
A virágtengerbe borult színpadon felcsendülő ismert melódiák, többek között a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, a Csókos Asszony és a Mária főhadnagy klasszikus dalai dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta. A fergeteges tánckar, az andalító, szerelmes duettek; a csodaszép szólók mellett igazi magyar mulatással a mindennapok gondját feledtető estre invitálja közönségét a társulat.

Jegyár:
augusztus31 –ig:
3700 Ft és 3200 Ft

szeptember 1-től:
egységesen 4200Ft


Galéria

picture Operett Nagykoncert Szeged
Top