Operett Nagykoncert Szeged | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Operett Nagykoncert Szeged

Operett Nagykoncert Szeged
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Operett Nagykoncert Szegeden

2017. Május 7. 19 óra
IH Rendezvényközpont (Szeged, Felső Tisza-part 2)

Világsztárok az IH Rendezvényközpontban az Orfeum Vándorszínpad Anyák napi Operett Nagykoncertjén 2017. május 7-én, Szegeden!

A grandiózus előadáson ott lesz Kállay Bori színésznő, érdemes művész; az Interoperett alapító tagja. A világhírű operaénekes, Berkes János, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, érdemes művész is erősíti a világsztár előadók sorát.
A tehetségek közül kiemelkedik Szász Kati az Orfeum Vándorszínpad primadonnája és Birinyi Mónika az Orfeum Vándorszínpad szubrettje, valamint Bálint Csaba, aki magával ragadó tenorjával, vitathatatlan átéléssel kompenzál a női nemnek. Ö az, aki nemcsak aktív szereplője, hanem egyben az Orfeum Vándorszínpad megálmodója, 2008 óta alapítója a hazánkban és külföldön is méltán elismert társulatnak.
A virágtengerbe borult színpadon felcsendülő ismert melódiák, többek között a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, a Marica grófnő, a Csókos Asszony és a Mária főhadnagy klasszikus dalai dudorászása közben a muzsika gyógyító ereje hatja át majd a nézőteret, ahol a zenekar temperamentumos, fülbemászó zenéje világhírű zenészek előadásában szólal meg - többek között itt lesz Lisztes Jenő világhírű cimbalomművész is. Koncertmester: Velősy Márta. A fergeteges tánckar, az andalító, szerelmes duettek; a csodaszép szólók mellett igazi magyar mulatással a mindennapok gondját feledtető estre invitálja közönségét a társulat.

Jegyárak: 4900 és 3900 Ft-os áron.

Időpontok :


Képek / Videók :

Operett Nagykoncert Szeged
Bookmark and Share
Megosztás