Fishing On Orfű 2017 Külső Helyszínek | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok
>> Főoldal >> SZABADIDŐ >>

Fishing On Orfű 2017 Külső Helyszínek

Fishing On Orfű 2017 Külső Helyszínek
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Fishing On Orfű 2017 Külső Helyszínek
2017. június 20-24.

A jubileumi Fishing rengeteg új programmal készül a fesztivál területén kívül is. A még változatosabb felhozatal jegyében egy új folk- és világzenei helyszínt (Fonó Zeneudvar), egy hangulatos színházat (FOO Színházkert) is látogathattok Orfűn.

A Fonó Zeneudvarban a legkiválóbb hazai folk- és világzenei produkciók lépnek fel, ráadásul táncházzal és szabadegyetemi előadásokkal is készülünk. A FOO Színházkertben minden nap két izgalmas darabot tekinthetsz meg. A helyszínek méretei miatt limitált számú belépőt bocsájtunk értékesítésre.

!FONTOS! A *-gal megjelölt belépőket csak akkor válaszd, ha rendelkezel érvényes Fishing belépővel (bérlettel vagy napijeggyel) az adott napra. Érvényes Fishinges belépő nélkül kombinált napijegy váltható, ami az aznapi összes rendezvény látogatására feljogosít mind a FOO Színházkertben, mind a FOO Zeneudvarban.

A külső helyszínek részletes programját, a programok leírásait itt találod.

Fonó Zeneudvar kedvezményes napijegy: 1 000 Ft - Kizárólag aznap érvényes Fishing on orfű belépővel (napijeggyel vagy bérlettel) érvényes

FOO Színházkert kedvezményes jegy előadásonként: 1 000 Ft - Kizárólag aznap érvényes Fishing on orfű belépővel (napijeggyel vagy bérlettel) érvényes

Fonó Zeneudvar + FOO Színházkert kombinált napijegy: 3 000 Ft (Külsősök számára, tehát azoknak, akik NEM rendelkeznek érvényes Fishinges bérlettel vagy aznapi napijeggyel. A jegy a Fonó Zeneudvar és a FOO Színházkert minden aznapi programjára érvényes.)

A Fishing on Orfű fesztiválbelépőit itt tudod megvásárolni

Bookmark and Share
Megosztás