Bagdy Emőke - A párkapcsolat művészete | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Bagdy Emőke - A párkapcsolat művészete

Bagdy Emőke - A párkapcsolat művészete
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

A párkapcsolat művészete
Prof. Dr. Bagdy Emőke estje
Időpont:
2017. május 25. 19 óra    
Helyszín:
Villányi úti Konferenciaközpont    
1114 Budapest, Villányi út 13.  

Izgalmas, humoros, ugyanakkor megrendítően komoly előadás a Randivonal.hu és a Duals Társkereső szervezésében NEM CSAK párkeresőknek!    
Mindannyian vágyódunk a szerelemre és vele a párkapcsolati boldogságra. De vajon hol és hogyan érhető el mindez? Hogyan lehetünk ideális partnerek, s a másik hogyan válhat megfelelő társunkká? Hogyan csiszolódhatunk úgy, hogy közben ne karcoljuk meg egymást, vagy magunkat?     
Ezen kérdések nyomán indulunk és haladunk Prof. Dr. Bagdy Emőke, klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta A párkapcsolat művészete című estjén.
S hogy milyen következtetésekre jutunk?... Kiderül május 25-én, 19 órakor a Villányi Úti Konferenciaközpontban!
 
Minden megvásárolt jegy mellé 7 napra szóló, ingyenes Randivonal előfizetés kuponkód formájában, valamint a Duals Társkereső Iroda felajánlásával egy ingyenes hanganyag, mely ízelítő Bús Tímea, Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért című vadonatúj tanfolyamából!    
Az est háziasszonya Bús Tímea, aki az előadások végén kötetlen hangulatú beszélgetés keretében a többi közt a közönség Facebook-on feltett kérdéseit is tolmácsolja a professzor asszonynak.  
Belépő: 3500 Ft/fő, páros belépő vásárlása esetén 3000 Ft/fő    + AJÁNDÉK!   
Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Időpontok :


Képek / Videók :

Prof. Dr. Bagdy Emőke
Bookmark and Share
Megosztás