Kőhalmi Zoltán - A pesszimizmus előnyei | TICKETPORTAL belépőjegyek karnyújtásnyira - koncert, fesztivál, színház, zenés színház, sport, mozi, szabadidő
modal window

Info

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

OK
|
0
A kosár üres

Ha már van fiókja, jelentkezzen be.

Keresés
Teraz
Tyzden
Mesiac
3 mesiace
Rok

Kőhalmi Zoltán - A pesszimizmus előnyei

Kőhalmi Zoltán - A pesszimizmus előnyei
Erre a rendezvényre otthon is nyomtathat jegyet.

Kőhalmi Zoltán - A pesszimizmus előnyei
2017.06.23. 20:00
Tokaj Fesztiválkatlan - Fesztiválkatlan Teátrum“Van-e élet a halál után? Egyedül vagyunk-e az univerzumban? Hová tűnnek a fél pár zoknik?” Ezen az estén végre a létezés nagy kérdéseire kaphatunk nyugtalanító válaszokat.

Kőhalmi Zoltán humorista, aki már sikerre vitte hétköznapi problémáit és gyermekkori traumáit, most igazi kételyeivel és szorongásaival szórakoztatja a nagyérdeműt. Viccelhet-e a halállal egy komikus, amikor még él? Nevet-e rajta a közönség, amikor már halott?

A Pesszimizmus előnyei egy szomorú bohóc vicces műsora, ahol még az is nevethet, aki szerint nincs minek örülni. Az előadást derűlátó nézők is élvezhetik, sőt a megrögzött optimisták akár a végéig is azok maradhatnak, de azért ebben ne nagyon bízzanak.

Az esemény a Fesztiválkatlan Teátrumában kerül megrendezésre.

Helyfoglalás érkezési sorrendben történik!
 
Jegyár: 3000Ft

Időpontok :


Bookmark and Share
Megosztás